Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Scriptverhuur

Musical huren of een script nodig? 

Op zoek naar een verhuur van musicals voor verenigingen, scholen, bedrijven of groepsevenementen? Ontdek ons uitgebreide aanbod van passende musicals! Bij ons kun je eenvoudig een geschikte musical huren die aansluit bij jouw wensen. We bieden een breed scala aan leuke musicals voor verschillende leeftijdsgroepen te huur aan.

Belangrijk om te weten:

  • Al onze scripts zijn origineel. Dat wil zeggen dat ze in eigen beheer zijn geschreven en gecomponeerd. Wij zijn dan ook de volledige rechthebbende.
  • Verhuurprijzen gaan per show, meer lees je in de opvoeringsvoorwaarden.
  • Wij beschikken niet over kleding en decor van de shows.
  • Alle musicals zijn geschreven voor een redelijk grote groep (+/- 25 tot 35 spelers)
  • We kunnen snel schakelen, je kan na een aanvraag binnen 2 werkdagen al het materiaal al in huis hebben!
  • We hebben de musicals verdeeld in de volgende leeftijdscategorieën: 3+, 5+ en 7+.

Onze musicals

fanwork musical pay it forward

Pay it Forward (10+)

Kan 1 idee de wereld veranderen? Een eigentijdse zelfgeschreven musical over iets goeds doen voor de medemens.

Oliver in New York (7+)

Het verhaal van Charles Dickens in een heel nieuw swingend jasje! Over een weesjongen op zoek naar zijn ouders.

Scriptverhuur_Anastasia

Anastasia (5+)

Wordt Anastasia de troonopvolger of is Raspoetin in staat om de Romanov dynastie te stoppen?

Scriptverhuur_Jungle-Book

Jungle Book (5+)

Swing, lach en zing mee met Jungle Book de musical! Vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en nog veel meer…

Scriptverhuur_Klokkenluider

De klokkenluider van de Notre Dame (5+)

De Klokkenluider van de Notre Dame is een musical die het verhaal van Victor Hugo op een prachtige en vrolijke manier vertelt.

Scriptverhuur_Pocahontas

Pocahontas (5+)

Pocahontas de musical is een fascinerend liefdesverhaal tussen twee culturen. De musical zit vol prachtige songs vlot geschreven teksten en geeft je een kijkje in het Amerika van 1607.

Scriptverhuur_Aladdin

Aladdin (5+)

Aladdin de musical neemt je mee langs warme woestijnen, schitterende paleizen, mysterieuze grotten en de gezellige straten van Agrabah.

Scriptverhuur_Robin-Hood

Robin Hood (3+)

Robin Hood de musical vertelt het klassieke verhaal van de held Robin Hood die stal van de rijken en gaf aan de armen. Samen met zijn vriend Kleine Jan neemt hij het op tegen de valse Prins John.

Pay It Forward (10+)

Terwijl het voor de meeste van zijn klasgenoten behoorlijk ambitieus is, dacht de 12-jarige Trevor een project te beginnen waarmee hij iets goeds doet voor drie mensen. 

In plaats van hen terug te laten betalen – Pay it Back, vraagt hij hen om het door te geven – Pay It Forward. Geef het door, doe iets goeds voor drie andere mensen.

Als alles volgens plan verloopt, denkt Trevor, zou het wel eens de start van een lange ketting van menselijke goedheid kunnen worden… 1 idee dat de wereld veranderd? Dat kan toch nooit écht werken… Toch?

fanwork musical pay it forward

Enkele nummers uit deze show:

Oliver in New York (7+)

FanWork hijst het aloude verhaal van Charles Dickens in een heel nieuw swingend & cool jasje. Een weesjongen in New York hoort allemaal geluiden in zijn hoofd. Hij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met zijn ouders te maken hebben. Om zijn ouders te vinden, besluit hij om de muziek te volgen.

Een prachtig verhaal ontvouwt zich in zijn zoektocht, want lukt het Oliver om zijn ouders te vinden? Waar brengt zijn muzikale talent hem allemaal en kan Oliver uit de handen blijven van de leider van de bende straatmuzikanten, Conner?

Enkele nummers uit deze show:

Anastasia (5+)

Laat je meeslepen in een magisch verhaal, over één van de grootste mysteries van de 20e eeuw! Een prinses die verdween zonder een spoor na te laten…

Na een ijzersterke Jungle Book komt FanWork Musicals dit jaar terug met Anastasia de musical. Misschien wel één van de mooiste verhalen die onze geschiedenis rijk is. 

Ga mee in een avontuur van een meisje dat misschien wel een prinses is! Wordt Anastsasia de troonopvolger of is Raspoetin in staat om de Romanov dynastie te stoppen?

Scriptverhuur_Anastasia

Enkele nummers uit deze show:

Jungle Book (5+)

Swing, lach en zing mee met Jungle Book de musical!
Vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en nog veel meer… Welkom in de jungle!

Mowgli, het mensenjong, heeft wel een heel bijzondere opvoeding gehad. Hij is namelijk opgevoed in de jungle door een wolvenfamilie! Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij de vreemdste dieren!
Als, na een aantal jaar, Shere Khan terug in de jungle is gaat Mowgli op zoek naar zijn ware volwassenheid.
Lukt het Mowgli om echt volwassen te worden en eindelijk een thuis te vinden?

Het alom bekende verhaal van Jungle Book is door FanWork in een geheel nieuw swingend jasje gestoken. Natuurlijk komen al je vrienden tot leven in deze show. Onder andere Mowgli, Baloe, Bagheera en zelfs Shere Khan zullen de theaters om gaan toveren tot een swingende en ontroerende jungle. 

Scriptverhuur_Jungle-Book

Enkele nummers uit deze show:

De klokkenluider van de Notre Dame (5+)

In de vuile straten van Parijs wemelt het van de dieven, zwervers en bedelaars. Het enige vertier dat de mensen hebben is het jaarlijkse zottenfestival, waar het lelijkste gezicht van Parijs wordt gekroond tot Koning der Dwazen. Op het stadsplein, dat gedomineerd wordt door de imposante kathedraal van de Notre Dame, zingt en danst de beeldschone Esmeralda tijdens het jaarlijkse Zottenfestival.
Ze trekt meteen de aandacht van drie mannen, Quasimodo, Dom Frollo en Gringoire. Hun leven slaat hierdoor onverwachts een andere weg in wanneer zij alle drie hopeloos verliefd worden op de mooie Esmeralda. De mannen doen alles wat in hun macht ligt om de prachtige Esmeralda te veroveren. Maar hoever zullen zij gaan???

De Klokkenluider van de Notre Dame is een musical die het verhaal van Victor Hugo op een prachtige en vrolijke manier vertelt. De musical zit vol met schitterende ballads en knallende ensemble nummers. Natuurlijk zullen de diverse karakters in de voorstelling een lach toveren op het gezicht van jong en oud!

Scriptverhuur_Klokkenluider

Enkele nummers uit deze show:

Pocahontas (5+)

Virginia 1607. De beeldschone Indiaanse prinses is vreselijk nieuwsgierig naar de vreemde, blanke mannen die aangekomen zijn in grote schepen aan de kust. Haar vader; het machtige opperhoofd Powhatan, beschouwt hen als vijanden. Als één van hen gevangen wordt geeft Powhatan zijn dochter de opdracht hen te leren kennen om ze zo te kunnen verdrijven.
Vol verwachting en opwinding begint de Indiaanse aan haar taak. Maar gaandeweg wordt ze steeds meer gefascineerd door de bleekgezichten en dat niet alleen; na enige tijd wordt voelt ze zich onweerstaanbaar aangetrokken door de Engelse zeeman: John Smith… 
De liefde is wederzijds… 

Pocahontas de musical is een fascinerend liefdesverhaal tussen twee culturen. Laat je meeslepen door Pocahontas en John Smith door een achtbaan van gebeurtenissen; zoals verraad, oorlog, een bruiloft en pure liefde. De musical zit vol prachtige songs vlot geschreven teksten en geeft je een kijkje in het Amerika van 1607.

Scriptverhuur_Pocahontas

Enkele nummers uit deze show:

Aladdin (5+)

Aladdin de musical neemt je mee naar de mysterieuze wereld van duizend-en-één-nacht en vertelt het verhaal van de dappere en slimme straatjongen Aladdin die droomt van rijk zijn en in een prachtig paleis wonen. Als hij hals over kop verliefd wordt op prinses Jasmine wil hij niks anders meer dan met haar trouwen. Ondertussen heeft de sluwe grootvizier Jafar zijn oog laten vallen op een wonderlamp die diep verborgen ligt in de Grot der Wonderen, maar alleen iemand met een zuiver geweten kan deze lamp bemachtigen. Aladdin is zo iemand. Via een list wordt Aladdin de grot in gelokt waar het hem uiteindelijk lukt om de wonderlamp te veroveren. Hij krijgt er alleen wel een bijdehante geest bij cadeau……. Aladdin’s grootste wens gaat in vervulling, want hij verandert in een rijke prins, maar Jafar laat het niet op zich zitten en er loert gevaar. Zal Aladdin het hart van Jasmine winnen en lukt het hem om samen met zijn vrienden voorgoed af te rekenen met Jafar?Aladdin de musical neemt je mee langs warme woestijnen, schitterende paleizen, mysterieuze grotten en de gezellige straten van Agrabah. De musical zit vol vrolijke meezingliedjes, mooie ballads en krachtige ensemblenummers. De leuke en vlot geschreven teksten zullen iedereen in de ban brengen van dit fantastische sprookje!

Scriptverhuur_Aladdin

Enkele nummers uit deze show:

Robin Hood (3+)

Robin Hood de musical vertelt het klassieke verhaal van de held Robin Hood die stal van de rijken en gaf aan de armen. Samen met zijn vriend Kleine Jan neemt hij het op tegen de valse Prins John. Deze hebzuchtige prins vraagt veel te veel belastinggeld aan de inwoners van Nottingham, maar de slimme Robin Hood is hem voortdurend te slim af. Robin rust niet voordat Koning Richard weer terugkomt op de Engelse troon ….. en totdat hij de hand van prinses Marianne wint natuurlijk. Tekstschrijver Wouter Blijleven liet zich inspireren door dit fantastische verhaal en schreef een musical vol spanning, humor en romantiek. 
Robin Hood is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder en zal voor ieder kind en volwassene een waar spektakel zijn. Voel jezelf ook weer kind en ga terug in de tijd met de man die stal van de rijken en gaf aan de armen!

Scriptverhuur_Robin-Hood

Enkele nummers uit deze show:

Laat zien wie je bent

Probeer nu gratis en ontdek fanwork musicals!