Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Groepen

Onze musicalgroepen zijn ingedeeld naar schoolklassen.

EHF19873-min

Groep 1/2

Onze jongste FanWorkers zijn tussen de 4 en 5 jaar oud en hebben 1 uur per week les. Deze groep krijgt in een uur tijd zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit allemaal op een spelenderwijze manier gedaan. De 1/2 groep doet nog niet mee aan de grote eindshow, maar heeft wel een eigen super leuke eindpresentatie waarbij ouders mogen komen kijken. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

EHF59489-min

Groep 3/4

Onze 3/4 groepen zijn tussen de 6 en 7 jaar oud en hebben 1,5 uur per week les. Deze groep krijgt in anderhalf uur zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit op een spelenderwijze manier gedaan. Vanaf de 3/4 groep doen de leerlingen mee met de grote eindshow in het theater. Dat is altijd aan het eind van het seizoen. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

EHF59683-min

Groep 5/6

Vanaf groep 5/6 hebben onze FanWorkers 2 uur per week les. Deze leerlingen zijn tussen de 8 en 9 jaar oud. Vanaf deze leeftijd wisselt het aanbod per week. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

EHF22282-min

Groep 7/8

In groep 7/8 zitten de leerlingen tussen 10 & 11 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

EHF63382-min

Groep Middelbare 1/2

In de M1/2 groep zitten de leerlingen tussen 12 en 15 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

EHF65612-min

Groep Middelbare 3+

In de M3+ groep zitten de 16+ leerlingen en deze hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Kijk voor lestijden per locatie op onze locatiepagina 

Ons kind wordt ècht gezien
Moeder van Tim
Lees verder
Wat een fantastische docenten zijn er bij Fanwork. Ons kind wordt ècht gezien zoals hij is en in zijn kracht gezet. Met diverse disciplines worden de kinderen klaargestoomd om jaarlijks een prachtige musical op het toneel te laten zien. Wat zijn wij trots als we ons kind zien stralen en dat met enorm veel dank aan de docenten. Door hun toewijding, enthousiasme en mega veel talent laten zij de kinderen stralen.
Trots op wie ze is
Eva, moeder van Marly (Leidsche Rijn groep 5/6)
Lees verder
Van een onzeker meisje in groep 3 naar een sterke eigen persoonlijkheid… Inmiddels in groep 5 praat, zingt en speelt mijn dochter met haar hele lijf en mede dankzij de musicallessen van Fanwork is ze trots op wie ze is en weet ze dat ze mag zijn wie ze is!
Wij zagen haar groeien en ontwikkelen

Marinda, moeder van Femke (Voorschoten groep 3/4)
Lees verder
Enorm bedankt voor de leuke lessen en het vertrouwen. Met vertrouwen bedoel ik de kansen die Femke in de lessen heeft gekregen om zichzelf te ontwikkelen. Ze begon als kleintje, sprak niet heel duidelijk en was erg verlegen. Door musical zagen wij haar groeien en ontwikkelen. Ze kreeg zelfs een stukje tekst in haar eerste optreden. Super spannend voor ons, want inmiddels liepen we bij de logopedist en vroegen wij ons af ‘verstaat iedereen haar wel op het podium’. Het is allemaal gelukt en met veel plezier volgt ze de lessen!
Ze stond te stralen
Astrid, moeder van Mila
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen en te genieten!
Vorige
Volgende