Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Groepen

Onze musicalgroepen zijn ingedeeld naar schoolklassen.

musicalles Groep 1-2

Groep 1/2

Onze jongste FanWorkers zijn tussen de 4 en 5 jaar oud en hebben 1 uur per week les. Deze groep krijgt in een uur tijd zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit allemaal op een spelenderwijze manier gedaan. De 1/2 groep doet nog niet mee aan de grote eindshow, maar heeft wel een eigen super leuke eindpresentatie waarbij ouders mogen komen kijken. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

musicalles Groep 3-4

Groep 3/4

Onze 3/4 groepen zijn tussen de 6 en 7 jaar oud en hebben 1,5 uur per week les. Deze groep krijgt in anderhalf uur zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit op een spelenderwijze manier gedaan. Vanaf de 3/4 groep doen de leerlingen mee met de grote eindshow in het theater. Dat is altijd aan het eind van het seizoen. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Musicalles Groep 5-6

Groep 5/6

Vanaf groep 5/6 hebben onze FanWorkers 2 uur per week les. Deze leerlingen zijn tussen de 8 en 9 jaar oud. Vanaf deze leeftijd wisselt het aanbod per week. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Video still

Groep 7/8

In groep 7/8 zitten de leerlingen tussen 10 en 11 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Musicalles middelbare school

Groep Middelbare 1/2

In de M1/2 groep zitten de leerlingen tussen 12 en 15 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Musicalles-middelbare-3plus

Groep Middelbare 3+

In de M3+ groep zitten de 16+ leerlingen en deze hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Kijk voor lestijden per locatie op onze locatiepagina 

Ze stond te stralen
Astrid
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen, zang, dans en acteren is...
Heel erg leuk en leerzaam
A. Jagesar
Lees verder
Er word goed gehoor gegeven aan wensen van ouders. Kinderen voelen zich erg op hun gemak en elk kind voelt zich bijzonder in talent. Een aanrader dus!!
Geweldig
Anoniem
Lees verder
Onze dochters zitten nu een paar jaar op de musicalles van Fanwork en vinden het nog steeds geweldig. Andere sport is er voor opzij geschoven. We zien ze groeien elk jaar, qua techniek maar vooral ook qua zelfvertrouwen. Fijne docenten en goede organisatie. Onze oudste doet nu mee met de talent class in Amsterdam. We zijn onder de indruk van het niveau van de leerlingen en lessen daar!
Previous
Next
Eindshow FANWORK MUSICALS

Ze komen er weer aan: de eindshows!

We hebben er zin in, kom je ook?