Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Kom ook naar een gratis Proefles

Ontdek FanWork Musicals! Volg een gratis proefles in Leidsche Rijn, Voorschoten, Hilversum, Haarlem, IJsselstein of Ede. Of kies voor een directe inschrijving voor 1 maand, een toegankelijke kennismaking met FanWork Musicals. Controleer de beschikbaarheid en lesroosters op jouw gewenste locatie.

Omdat wij druk bezig zijn met de eindshows, is het vanaf de meivakantie niet meer mogelijk om aan dit schooljaar deel te nemen. Wil je volgend jaar ook FanWorker worden en ben je benieuwd naar onze lessen? van 3 t/m 9 juni hebben we een speciale proeflesweek gepland! 

Je maakt kennis met onze groepen, docenten en lessen! Meld je via de onderstaande knop aan voor een proefles in deze week:

Heb je vragen over het inschrijven of wil je meer informatie over de proefles, neem vooral contact met ons op via:

Vorige slide
Volgende slide
Ons kind wordt ècht gezien
Moeder van Tim
Lees verder
Wat een fantastische docenten zijn er bij Fanwork. Ons kind wordt ècht gezien zoals hij is en in zijn kracht gezet. Met diverse disciplines worden de kinderen klaargestoomd om jaarlijks een prachtige musical op het toneel te laten zien. Wat zijn wij trots als we ons kind zien stralen en dat met enorm veel dank aan de docenten. Door hun toewijding, enthousiasme en mega veel talent laten zij de kinderen stralen.
Trots op wie ze is
Eva, moeder van Marly (Leidsche Rijn groep 5/6)
Lees verder
Van een onzeker meisje in groep 3 naar een sterke eigen persoonlijkheid… Inmiddels in groep 5 praat, zingt en speelt mijn dochter met haar hele lijf en mede dankzij de musicallessen van Fanwork is ze trots op wie ze is en weet ze dat ze mag zijn wie ze is!
Wij zagen haar groeien en ontwikkelen
Marinda, moeder van Femke (Voorschoten groep 3/4)
Lees verder
Enorm bedankt voor de leuke lessen en het vertrouwen. Met vertrouwen bedoel ik de kansen die Femke in de lessen heeft gekregen om zichzelf te ontwikkelen. Ze begon als kleintje, sprak niet heel duidelijk en was erg verlegen. Door musical zagen wij haar groeien en ontwikkelen. Ze kreeg zelfs een stukje tekst in haar eerste optreden. Super spannend voor ons, want inmiddels liepen we bij de logopedist en vroegen wij ons af ‘verstaat iedereen haar wel op het podium’. Het is allemaal gelukt en met veel plezier volgt ze de lessen!
Ze stond te stralen
Astrid, moeder van Mila
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen en te genieten!
Vorige
Volgende