Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Onze visie

Musicalles voor kinderen van 4 t/m 21 jaar!

Bij onze musicallessen geloven we dat elk kind het potentieel heeft om zelfverzekerd te groeien. Daarom bieden we persoonlijke aandacht en begeleiding aan elke leerling. Onze lessen stimuleren de ontdekking en ontwikkeling van individuele talenten en sterke eigenschappen. We hechten ook veel waarde aan het bevorderen van acceptatie en waardering voor zowel zichzelf als anderen. Bij ons krijg je de kans om te laten zien wie je werkelijk bent! En waar anders dan in een omgeving waar je leert zingen, dansen en acteren?

Missie Fanwork Musicals

Missie

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. In een snel veranderende wereld vinden wij het super belangrijk dat kinderen stevig in hun schoenen staan, zelfvertrouwen ontwikkelen en plezier hebben. 

Onze aanpak? Musicallessen! Zingen, dansen en acteren vormen de kern. Altijd samen met leeftijdsgenoten, in een veilige en pedagogische omgeving, met enthousiaste en betrokken docenten.

Naast dat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden in onze musicalschool, leren wij onze leerlingen de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laten we alle kinderen stralen, vanbinnen en vanbuiten.

Werkwijze

Bij ons geloven we dat zelfverzekerdheid alleen kan worden bevorderd wanneer onze docenten de kinderen echt leren kennen. We hechten veel waarde aan het individu en zorgen ervoor dat onze docenten op de hoogte zijn van wat er speelt bij elk kind.

Dit betekent niet per se dat iedereen een solo moet zingen, maar wel dat onze docenten begrijpen wat er in de kinderen omgaat.

Aan het einde van het seizoen ontvangt elk kind een persoonlijke evaluatie van onze docenten. In deze evaluatie beschrijft de docent de vooruitgang van uw kind gedurende het afgelopen jaar, zowel op persoonlijk als technisch vlak.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

werkwijze fanwork musicals
Ons kind wordt ècht gezien
Moeder van Tim
Lees verder
Wat een fantastische docenten zijn er bij Fanwork. Ons kind wordt ècht gezien zoals hij is en in zijn kracht gezet. Met diverse disciplines worden de kinderen klaargestoomd om jaarlijks een prachtige musical op het toneel te laten zien. Wat zijn wij trots als we ons kind zien stralen en dat met enorm veel dank aan de docenten. Door hun toewijding, enthousiasme en mega veel talent laten zij de kinderen stralen.
Trots op wie ze is
Eva, moeder van Marly (Leidsche Rijn groep 5/6)
Lees verder
Van een onzeker meisje in groep 3 naar een sterke eigen persoonlijkheid… Inmiddels in groep 5 praat, zingt en speelt mijn dochter met haar hele lijf en mede dankzij de musicallessen van Fanwork is ze trots op wie ze is en weet ze dat ze mag zijn wie ze is!
Wij zagen haar groeien
Marinda, moeder van Femke (Voorschoten groep 3/4)
Lees verder
Ze begon als kleintje, sprak niet heel duidelijk en was erg verlegen. Door musical zagen wij haar groeien en ontwikkelen. Ze kreeg zelfs een stukje tekst in haar eerste optreden. Super spannend voor ons, want inmiddels liepen we bij de logopedist en vroegen wij ons af ‘verstaat iedereen haar wel op het podium’. Het is allemaal gelukt en met veel plezier volgt ze de lessen!
Ze stond te stralen
Astrid, moeder van Mila
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen en te genieten!
Vorige
Volgende

Laat zien wie je bent

Probeer nu gratis en ontdek fanwork musicals!