Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Onze visie

Musicalles van 4 t/m 21 jaar!

Wij geloven dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven wij in onze musicallessen elke leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen we onze leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én te ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen niet alleen zichzelf, maar ook anderen accepteren en waarderenBij ons mag je laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

Missie Fanwork Musicals

Missie

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. In een snel veranderende wereld vinden wij het super belangrijk dat kinderen stevig in hun schoenen staan, zelfvertrouwen ontwikkelen en plezier hebben

Ons middel hierbij is de musicalles, dus zingen, dansen en acteren. Altijd samen met andere leeftijdsgenoten, een veilig pedagogisch klimaat en met ontzettend enthousiaste en betrokken docenten. 

Naast dat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden in onze musicalschool, leren wij onze leerlingen de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laten we alle kinderen stralen, vanbinnen en vanbuiten.

Werkwijze

Wij geloven dat we alleen aan zelfverzekerdheid kunnen werken als de docenten de kinderen ook echt kennen. We besteden veel aandacht aan het individu. Dat houdt niet per se in dat iedereen een solo moet zingen. Dat houdt in dat de docenten weten wat er bij de kinderen speelt. 

Ieder kind krijgt ook op het einde van het jaar een persoonlijke evaluatie van de docenten. Een stukje waarin de docent beschrijft hoe uw kind het het afgelopen seizoen heeft gedaan in de les. Hoe heeft uw kind zich ontwikkeld, persoonlijk en technisch.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

werkwijze fanwork musicals
Geweldig
Anoniem
Lees verder
Onze dochters zitten nu een paar jaar op de musicalles van Fanwork en vinden het nog steeds geweldig. Andere sport is er voor opzij geschoven. We zien ze groeien elk jaar, qua techniek maar vooral ook qua zelfvertrouwen.
Ze stond te stralen
Astrid
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen, zang, dans en acteren is...
Heel erg leuk en leerzaam
A. Jagesar
Lees verder
Er word goed gehoor gegeven aan wensen van ouders. Kinderen voelen zich erg op hun gemak en elk kind voelt zich bijzonder in talent. Een aanrader dus!!
Goede docenten
Anoniem
Lees verder
Fijne docenten en goede organisatie. Onze oudste doet nu mee met de talent class in Amsterdam. We zijn onder de indruk van het niveau van de leerlingen en lessen daar!
Previous
Next

Laat zien wie je bent

Probeer nu gratis, kom gerust een keer kijken!

Eindshow FANWORK MUSICALS

Ze komen er weer aan: de eindshows!

We hebben er zin in, kom je ook?