Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Werken bij

Zin om bij FanWork Musicals te werken?

COÖRDINATOR FANWORK MUSICALS (FULL TIME)

Creatief, productief en zakelijk ineen.
Wij zijn opzoek naar die speld in de hooiberg. Diegene die onze jeugdtheaterschool gaat stuwen naar grote hoogtes. Want ja; wie kun je nou ’s nachts wakker maken voor de vraag wat de gemiddelde groepsgrootte op onze locatie in Leidsche Rijn is én vindt het te gek om na te denken over de pedagogische kant van onze musicallessen én is ook productioneel sterk? Dat bedoelen we; de speld in de hooiberg.  Ben jij dat?

Over ons
Wij zijn één van de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Onze musicallessen zijn in meerdere steden en dorpen in Nederland een begrip. We zijn al goed, maar met jou aan boord worden we beter.

Je nieuwe team.
Samen is niet alleen. Vanuit ons kantoor in Utrecht leid je samen met je collega de 25 docenten op de 8 leslocaties. De twee eigenaren staan altijd achter je en ondersteunen je als klankbord. 

CV en ervaring.
Ja, doet ertoe. We zoeken echt iemand die relevante ervaring heeft. Iemand die ervaring heeft in de creatieve vrijetijdssector voor kinderen, en/of een pedagogische achtergrond heeft met leidinggevende ervaring.

De functie, maar dan concreet.
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor deze drie pijlers:

 1. Zakelijk

Je weet alles van onze cijfers. Hoe staan de groepsgroottes ervoor? Waar moet er een nieuwe groep bijkomen? Hoe is het ledenaantal overall? Moeten we bijsturen, of juist deze koers houden? Waar liggen nog zakelijke kansen? Jij weet het.

 1. Creatief & inhoudelijk

We geven musicallessen met een pedagogische laag. Jij moet daar iets van vinden en jij moet daar verbetering en/of verdieping in willen en kunnen leggen.

 1. Productioneel

Je werkt straks in een klein team, dat houdt in dat je ook productioneel aan de bak moet. Telefoon opnemen, een keer een inschrijving afhandelen, decor regelen voor de eindshow etcetera.

Kortom
Je krijgt bij ons een job voor 32 tot 40 uur. Je kan in deze baan jezelf uitleven, want diversiteit genoeg. We zijn op zoek naar iemand die dit wil aanpakken en er vol voor wil gaan en samen met ons de beste en grootste musicalschool van Nederland komt bouwen.

Bij jij die speld in de hooiberg? Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@fanwork.nl t.a.v. Wouter Blijleven.

Zin om bij FanWork Musicals als docent te werken?

Wij horen graag van je!

Musicaldocent

Zin om bij FanWork Musicals te werken?

Wij zoeken:

 • Leuke, frisse en enthousiaste docenten
 • Relevante afgeronde opleiding
 • Het is een dikke vette pre als je podiumervaring hebt
 • Sluit aan bij onze visie

Wij bieden:

 • Een plek om musicalles te geven aan super leuke en enthousiaste kinderen
 • Vanaf €32,50 per uur
 • Toffe collega’s

Op diverse locaties zijn wij (meestal) op zoek naar enthousiaste docenten. Ben jij beschikbaar op woensdagen e/o zaterdagen? Maak een leuke mail, met oa daarin:

 • Je C.V.
 • Een recente foto

Naar Dewy – dewy@fanwork.nl

Voor meer info mag je ook bellen: 085- 303 68 54

Ik neem– als ik iets leuks heb – contact met je op!