Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Praktische informatie

Nieuw lid!

Welkom bij FanWork Musicals! Wij zijn dé musicalschool voor kinderen van 4 tot 21 jaar oud die graag zingen, dansen en acteren. 

Wie is FanWork Musicals

Bij ons staat het kind centraal, zij moeten met veel plezier naar onze lessen komen. De focus ligt dan ook op de persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van het zelfvertrouwen van onze FanWorkers.

Dit doen we doormiddel van zang-, dans- en theaterles.

Wij laten kinderen stralen, vanbinnen en vanbuiten!

Hier vind je meer over onze missie, visie en werkwijze.

Locaties

Wij bieden onze lessen op dit moment aan op 7 locaties in het land, Ede, Hilversum, Haarlem, IJsselstein, Leidsche Rijn, Voorschoten en Amsterdam. Wil je meer weten over de lesdagen, groepen of tijden, kijk dan onder het kopje locaties

Jaarindeling

Ons schooljaar bestaat uit twee onderdelen. Van september tot december focussen wij ons op de basis. De groep leert elkaar kennen en het (zelf)vertrouwen wordt verder uitgebouwd. Samenwerking en groepsbinding staan voorop in de dans-, zang- en theaterles.

Nadat de basis is gelegd gaan we vanaf januari aan de slag met de eindshow. Scripts worden uitgedeeld, rollen toegewezen en dan gaan we repeteren. Vanaf juni/juli wordt de show opgevoerd op het grote toneel in het theater. 

Evaluatie

FanWork Musicals staat voor groei en daarom sluiten wij elk jaar af met een persoonlijke evaluatie. Hierin wordt stilgestaan bij de ontwikkeling van onze FanWorker in het afgelopen jaar. Deze evaluatie wordt zowel met de leerling als met de ouders gedeeld.

Tarieven

Binnenin FanWork Musicals werken wij met abonnementen. Er zijn twee varianten. Een jaarabonnement, deze is speciaal voor onze vaste FanWorkers die sowieso het hele schooljaar meedoen. 

En een maandabonnement voor onze nieuwe leden. Deze is maandelijks opzegbaar, waardoor je niet meteen vast zit voor het gehele jaar.

Meer informatie hierover vind je onder het kopje tarieven en abonnementen.

Sluit je aan bij onze musicalschool en ontdek een wereld vol creativiteit en zelfontplooiing!

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wil je ook FanWork Musicals ervaren geef je dan nu op voor een gratis proefles via de onderstaande knop! 

Jaarindeling

September – december

In deze periode staat groepsbinding centraal. Onze focus ligt op het leggen van de fundamenten voor een positieve sfeer en kennismaking met elkaar en docenten. We bevorderen de samenhang binnen de groep, doormiddel van zang, dans en spel. Elke les is gericht op het opbouwen van een solide pedagogisch klimaat en het aanleren van de basis van de 3 disciplines; zang, dans en theater. Wij passen de lessen uiteraard aan op basis van de leeftijd en het niveau van de groep. Deze periode omvat ook de openbare les voor de kerstvakantie en de bekendmaking van de titels van de eindshows.

Januari – einde schooljaar

Vanaf januari gaan we vol enthousiasme aan de slag met de voorbereidingen voor onze geweldige eindshow. Voor de kerstvakantie worden de scripts uitgedeeld, zodat de leerlingen in de vakantie volop de tijd hebben om hierin te duiken. De lessen worden dus ingezet als repetities voor de eindshow.
Want ze moeten uiteraard voorbereid en vol zelfvertrouwen op het grote podium kunnen staan.

Bij FanWork Musicals zorgen we ervoor dat jouw kind deel uitmaakt van deze bijzondere ervaring. Onze eindshows zijn een hoogtepunt waarin alle FanWorkers schitteren op het podium en de magie van het theater beleven.

Note: De leerlingen van groep 1/2 zijn net te klein om mee te gaan naar het theater. Zij maken op locatie een eigen show die de ouders kunnen bekijken. 

Deze periode sluiten we af met een evaluatie van het afgelopen schooljaar.

Vakanties

Onze jaarindeling wordt gemaakt op basis van de vakantieperiodes zoals vermeld in het vakantierooster van Rijksoverheid.nl. Het kan dat dit afwijkt van het schoolprogramma van uw kind. Wij kunnen helaas geen rekening houden met afwijkende schoolroosters/programma’s. Tijdens de vakantieperiodes en vrije dagen zijn er geen lessen bij FanWork Musicals.

Eindshow

De eindshow. Hét hoogtepunt van het schooljaar.

Bij FanWork Musicals leggen we de nadruk op persoonlijke ontwikkeling, sociaal-emotionele groei, zelfverzekerdheid en vertrouwen gedurende het hele schooljaar. En aan het einde van het schooljaar krijgt ieder kind de kans om deze kwaliteiten én hun zang-, dans- en acteertalenten te laten zien. Dit gebeurt op een groots podium waar elk kind straalt!

Mis onze adembenemende eindshow aan het einde van het schooljaar niet. Deze avond is gevuld met trots, waar ouders, grootouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes, neven, nichten en andere geïnteresseerden aanwezig zijn.

Onze prachtige grote zalen bieden het perfecte decor voor een onvergetelijke show!

Evaluaties

evaluaties

Bij FanWork Musicals hechten we veel waarde aan het evalueren van onze lessen. Aan het einde van elk seizoen nemen we de tijd om samen te reflecteren en vooruit te kijken.
Wij zetten in op de persoonlijke ontwikkeling van onze FanWorkers, zodat ze kunnen opgroeien tot een zelfverzekerd persoon. Daarom ontvangen onze leerling aan het eind van het schooljaar een persoonlijke evaluatie.
Er zijn twee vormen waarop wij evalueren met onze leerlingen.

Les evaluatie

Wij vinden het belangrijk om van onze leerlingen en ouders te horen hoe het afgelopen jaar is gegaan. Deze evaluatie vindt plaats tijdens de laatste les. We waarderen de input van onze leerlingen als ouders, want onze feedback helpt ons om van FanWork Musicals een nog fijnere plek te maken.
We gaan in op punten als de eindshows, de lessen, communicatie vanuit FanWork en ontvangen graag feedback over wat goed ging en wat niet. Daarnaast bespreken wij in de groep, eventuele doelen en wensen voor het nieuwe seizoen. Onze FanWorkers kunnen aangeven waar ze aan willen werken, eventuele thema’s, technieken of disciplines. Dit alles verwerken wij in onze plannen voor het nieuwe seizoen zodat wij elk jaar het beste uit onszelf en onze leerlingen kunnen halen.

 

PERSOONLIJKE EVALUATIE

Naast de groepsevaluatie ontvangt elke leerling een persoonlijke evaluatie. In deze evaluatie gaan we in op de individuele groei van de leerling gedurende het hele seizoen.

Tijdens de evaluatie gaan wij in op de sociaal-emotionele ontwikkeling van onze FanWorker, wij staan hierbij stil bij een aantal punten:

– Samenwerken: We kijken naar hoe de leerling heeft samengewerkt met andere leerlingen en de docenten bij opdrachten en oefeningen.
– Zelfbeeld: We zoomen in op de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van de leerling en hoe dit gedurende het seizoen is ontwikkeld.
– Omgang/Relaties: We staan stil bij hoe de leerling omgaat met dingen als tegenslag. Soms dagen wij onze leerlingen uit om iets te doen buiten hun comfort zone. Hoe gaan ze hiermee om.
– Omgang met feedback: We kijken naar hoe de leerling reageert op feedback. Dit geldt voor zowel opbouwende kritiek vanuit de docent als vanuit mede-FanWorkers. Wij eindigen de evaluatie altijd met een tip en een top. Zodat onze leerlingen weten wat hen uniek maakt en waar ze komend jaar aan kunnen werken. De persoonlijke evaluatie ontvangen de leerlingen en ouders via de mail.

Note: Bij de Talent Class ontvangen de leerlingen een persoonlijke evaluatie gericht op de sociaal-emotionele ontwikkeling, maar ook een stuk wat ingaat op techniek en vakinhoudelijke ontwikkeling. 

 

Uiteraard als ouders of leerlingen vragen hebben over de feedback/evaluatie staan wij en het docententeam klaar om deze te beantwoorden.

Spreekbeurt

Geef een spreekbeurt over fanwork musicals!

Ben je ook op zoek naar een leuk onderwerp om een spreekbeurt over te geven? Zoek dan niet verder. Vertel jouw klasgenoten over de leukste musicalschool in Nederland!

Wij hebben een spreekbeurtpakket beschikbaar waarmee je iedereen kan vertellen wie wij zijn en waarom jij het zo leuk vind om bij ons les te volgen. Wat zit hierin?:
– Achtergrond informatie en interessante feiten over FanWork Musicals
– Beeldmateriaal (in de vorm van foto’s)

Kortom alles om een te gekke spreekbeurt te geven!
Vul het formulier hiernaast in en ga aan de slag om een geweldige spreekbeurt voor te bereiden!

Talent Class

Onze Talent Classes zijn speciaal voor leerlingen met talent én ambitie

Wat is de Talent Class?

Voor leerlingen die gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen in het musicalvak hebben wij de Talent Class.
Dit is onze plus-klas waarbij de leerlingen verdiepende lessen krijgen in zangtechniek, danstechniek en spel. Elke zaterdag krijgt de Talent Class 3 uur lang les in deze 3 disciplines. 
De Talent Class heeft een ochtendgroep (10.30-14.00 uur) en een middaggroep (14.00-17.00 uur), onze leerlingen worden ingedeeld op ambitie en niveau.

Onze Talent Classes worden gegeven in de studio’s van de Frank Sanders Akademie:

Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT, Amsterdam

 

Persoonlijke ontwikkeling én talent staan centraal

Bij FanWork Musicals creëren we een omgeving waarin leerlingen de ruimte krijgen om te groeien en zichzelf te ontwikkelen. We leggen de focus op het ontwikkelen van hun artistieke vaardigheden, maar ook in het versterken van hun zelfvertrouwen en persoonlijkheid.
In de Talent Class hanteren wij kleine groepen, waardoor er meer ruimte is voor individuele coaching en persoonlijke ontwikkeling.
De wensen van de Talent Classers staan voorop, ze kunnen aangeven waar ze aan willen werken of specialiseren.
Zo kan een docent een leerlingen voorbereiden op een auditie of een mogelijke vervolgopleiding.

The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without the work

Toelating

De Talent Class is voor iedereen met talent en ambitie. Iedereen is welkom op de meeloopdag in Amsterdam. Tijdens de auditiedag krijgen onze leerlingen een korte workshop van onze docenten in de 3 musical disciplines: spel, dans en zang. Via de mail ontvangen de leerlingen feedback en krijgen ze te horen of ze aankomend schooljaar mee mogen doen in de Talent Class.

Geef je nu op voor de auditiedag op zondag 16 juni 2024 via het Inschrijfformulier.

Succesverhalen

Vele oud Talent Classers zijn doorgestroomd naar kunstvakopleidingen. Wij zijn enorm trots op het feit dat wij een bijdragen hebben kunnen leveren in de ontwikkeling van deze leerlingen. En ze dichterbij hun droom hebben kunnen brengen.

Veel oud-leerlingen zijn te zien in professionele producties, zoals Yannick Plugers (Les Misérables), Soy Kroon (40-45 de musical) en Esmée Dekker (Grease). Een groot aantal oud FanWorkers komen inmiddels bij ons terug om les te geven! 

Niveaus

De Talent Classes zijn ingedeeld in niveaus en ambitie, niet op leeftijd. Hierdoor kunnen de docenten focussen op het talent en ambitie van de leerlingen en deze verder ontwikkelen.

Middelen die wij inzetten om de talenten optimaal te benutten:

  • 1-op-1 coaching
  • Specialisatieklassen – nog meer verdieping
  • Tussentijdse feedback momenten en uitgebreide eindevaluatie
  • Extra lesuren t.o.v. onze reguliere lessen

Weet je niet zeker of de Talent Class bij je past? Kom langs op de kijkdag en ontmoet de docenten en Talentclassers.
Geef je op voor de kijkles van zaterdag 25 mei 2024, van 11:30-13:00 in het Sierraad in Amsterdam, via dit formulier.

Wil je meer informatie, dan kan je contact opnemen via onze contactpagina.

Ons kind wordt ècht gezien
Moeder van Tim
Lees verder
Wat een fantastische docenten zijn er bij Fanwork. Ons kind wordt ècht gezien zoals hij is en in zijn kracht gezet. Met diverse disciplines worden de kinderen klaargestoomd om jaarlijks een prachtige musical op het toneel te laten zien. Wat zijn wij trots als we ons kind zien stralen en dat met enorm veel dank aan de docenten. Door hun toewijding, enthousiasme en mega veel talent laten zij de kinderen stralen.
Trots op wie ze is
Eva, moeder van Marly (Leidsche Rijn groep 5/6)
Lees verder
Van een onzeker meisje in groep 3 naar een sterke eigen persoonlijkheid… Inmiddels in groep 5 praat, zingt en speelt mijn dochter met haar hele lijf en mede dankzij de musicallessen van Fanwork is ze trots op wie ze is en weet ze dat ze mag zijn wie ze is!
Wij zagen haar groeien
Marinda, moeder van Femke (Voorschoten groep 3/4)
Lees verder
Ze begon als kleintje, sprak niet heel duidelijk en was erg verlegen. Door musical zagen wij haar groeien en ontwikkelen. Ze kreeg zelfs een stukje tekst in haar eerste optreden. Super spannend voor ons, want inmiddels liepen we bij de logopedist en vroegen wij ons af ‘verstaat iedereen haar wel op het podium’. Het is allemaal gelukt en met veel plezier volgt ze de lessen!
Ze stond te stralen
Astrid, moeder van Mila
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen en te genieten!
Vorige
Volgende

Laat zien wie je bent

Probeer nu gratis en ontdek fanwork musicals!