Schrijf je nu in!
FanWork Musicals logo

Amsterdam (Talent Class) | Het Sieraad

Amsterdam (Talent Class) | Het Sieraad

Binnen de lessen zijn onze docenten continu aan het kijken naar de ontwikkeling van de leerlingen. Is uw kind bovenmatig getalenteerd en heeft hij of zij ook de persoonlijkheid om er iets mee te doen, dan kan het zomaar zijn dat uw kind wordt geselecteerd voor onze Talent Classes.

Docenten

TC - Dorine Meijerhof

Dorine

Haarlem en TC - Jip Warmerdam

Jip

TC - Max Sijben

Max

Ze stond te stralen
Astrid
Lees verder
Afgelopen woensdag heeft mijn dochter Mila van 7 jaar haar 1e musical les gehad. We mochten de laatste 10 minuten kijken. Ze was nu al een ster, stond vooraan te stralen, zang, dans en acteren is...
Heel erg leuk en leerzaam
A. Jagesar
Lees verder
Er word goed gehoor gegeven aan wensen van ouders. Kinderen voelen zich erg op hun gemak en elk kind voelt zich bijzonder in talent. Een aanrader dus!!
Geweldig
Anoniem
Lees verder
Onze dochters zitten nu een paar jaar op de musicalles van Fanwork en vinden het nog steeds geweldig. Andere sport is er voor opzij geschoven. We zien ze groeien elk jaar, qua techniek maar vooral ook qua zelfvertrouwen. Fijne docenten en goede organisatie. Onze oudste doet nu mee met de talent class in Amsterdam. We zijn onder de indruk van het niveau van de leerlingen en lessen daar!
Previous
Next
Eindshow FANWORK MUSICALS

Ze komen er weer aan: de eindshows!

We hebben er zin in, kom je ook?